Sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal transmise prin acest formular pentru următoarele scopuri:
  Va rugam sa precizati aspectele care clarifica situatia asupra careia solicitati informatii
  Pentru mai multe detalii despre Politica de Securitate a ADR Centru privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de confidentialitate

  În cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, organizăm o serie de evenimente, și activități dedicate cetățenilor din cele șase județe ale Regiunii Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita Mureș și Sibiu), pentru a îmbunătăţi nivelul de informare în ce priveşte oportunitățile de finanțare nerambursabile disponibile, drepturile cetăţenilor, legislaţia europeană, programe de finanţare europeană la nivelul Regiunii, activităţi ale ADR Centru și alte instituţii partenere europene.

  Informațiile despre aceste acțiuni sau oportunități de actualizează și transmit abonaților lunar sau ori de câte ori este cazul.

  Dacă doriți să primiți aceste informații, aveți posibilitatea de a vă înscrie adresa de e-mail în de baza de date a publicațiilor electronice, pentru a primi lunar Newsletter-ul electronic ce conține informații referitoare la evenimente, lansarea apelurilor de proiecte și alte noutăți, precum și Catalogul Surselor de Finanțare.

  Cei ce doresc să nu mai primească noutăți sau aceste informații se pot dezabona din publicația electronică prin Unsubscribe, ceea ce va duce la eliminarea adresei de e-mail din baza de date. Țineți cont de faptul că o reabonare presupune înscrierea în baza de date a unei adrese diferite de e-mail, față de cea înscrisă la abonarea precedentă.