MANUAL DE IDENTITATE VIZUALĂ pentru Programul Regiunea Centru 2021-2027

Manualul de identitate vizuală reprezintă sistemul de reguli și recomandări sau interdicții de aplicare a componentelor fundamentale de reprezentare a brandului, în procesele de comunicare.

Manualul va fi utilizat în construirea mesajelor pentru toate tipurile de instrumente și canale de comunicare și promovare, cu respectarea indicațiilor referitoare la modelele de design pentru materialele tipărite sau electronice.

Noul brand reprezintă o actualizare și un progres față de variantele anterioare ale ”Regio”. Mai simplu: noul brand reflectă faptul că programul a crescut, este matur, mai puternic și stabil, conferă încredere și este mai clar definit.

Noul REGIO este resursa esențială pentru dezvoltarea Regiunii Centru, el contribuie la creșterea nivelului de trai și la binele general al comunității celor 6 județe: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Fiind un catalizator pentru progres, bazat pe realitățile din fiecare zonă a regiunii, toate mesajele publice ale beneficiarilor programului REGIO vor include referiri directe la impactul acestui program pentru dezvoltarea locală și regională.

Denumirea completă a noului program este PROGRAMUL REGIUNEA CENTRU, iar pentru denumirea prescurtată se va folosi acronimul PR CENTRU 2021-2027 sau REGIO CENTRU 2021-2027.

Consultati elementele de identitate și regulile de aplicare prevăzute în Manualul DE IDENTITATE VIZUALĂ pentru Programul Regiunea Centru 2021-2027, versiunea martie 2023.

Documente suport