Formular pentru solicitare informatii online

  Formular solicitare informații

  Institutie /intreprindere (PFA, micro, mica, mare, etc) /ong /asociatie /unitate invatamant /consultant etc
  Va rugam sa precizati aspectele care clarifica situatia asupra careia solicitati informatii
  Sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal transmise prin acest formular pentru următoarele scopuri:
  Va rugam sa precizati aspectele care clarifica situatia asupra careia solicitati informatii
  Pentru mai multe detalii despre Politica de Securitate a ADR Centru privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de confidentialitate

  Experții Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru vă oferă gratuit informații referitoare la fondurile europene structurale și de investiții în general și Programul Regiunea Centru în special, precum și îndrumare și consiliere pentru pregătirea cererii de finanțare. Experții din cadrul Biroului de informare al ADR Centru pot fi contactați direct sau telefonic, de luni până joi, între orele 8.00-16.30 și vinerea, între orele 8.00-14.00, la tel. 0358 401 276, interior 462 /463 / 464/ 465 / 532. Potențialii solicitanți în cadrul Programului Regiunea Centru pot solicita informații prin completarea formularului de mai jos.

  Mențiune: Răspunsurile furnizate sunt redactate pe baza informațiilor puse la dispoziția noastră de către dumneavoastră. Informațiile sunt furnizate cu titlu informativ şi nu reflectă în mod necesar opinia Comisiei Europene, a ADR Centru, a evaluatorilor sau a terților. Aceste date nu sunt exhaustive, solicitantului revenindu-i responsabilitatea corelării informaților prezentate cu normele aplicabile cazului său particular/individual precum și cu restul dispozițiilor legale în vigoare.

  Conținutul acestor răspunsuri nu este menit a garanta vreun rezultat, ADR Centru nefiind responsabilă pentru eventualele cheltuieli, pierderi sau daune rezultate din consultarea și/sau utilizarea conținutului acestor informații în cazuri particulare/individuale.

  Pentru mai multe detalii despre Politica de Securitate a ADR Centru privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de confidentialitate