Bani pe care îi primești și nu mai trebuie să îi dai înapoi, pentru echipamente de ultimă oră, pentru extindere construcții, pentru renovări, asta înseamnă fonduri nerambursabile.

Dacă vrei să îi primești, sunt câțiva pași ce trebuie făcuți și reguli de respectat. Dacă te-ai hotărât să accesezi fonduri europene nerambursabile, înseamnă că ești în faza de documentare sau chiar de scriere a unui proiect, pe care urmează să-l depui pentru a solicita o finanțare nerambursabilă. Este foarte util să aduni cât mai multe informații și exemple pozitive, care să crească șansele proiectului tău să fie acceptat și astfel să-ți îndeplinești obiectivele.

Experții Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, analizând sute de proiecte, au sintetizat 14 dintre cele mai frecvente greșeli întâlnite în proiectele depuse pentru solicitarea fondurilor europene nerambursabile, în cadrul Programului Operațional Regional POR 2014-2020. Sau, cu alte cuvinte, aspecte care trebuie evitate dacă vrei să pregătești un proiect de succes.

Descarcă acum e-bookul pe care l-a pregătit Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, pentru a te ajuta să cunoști și să eviți greșelile întâlnite în proiectele depuse pentru accesarea fondurilor europene!