Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, participă în calitate de invitat la  conferința „Cooperare regională 2024: Transformare digitală și tranziția către comunități inteligente” care va avea loc în perioada 10-11 aprilie 202 la Hotel Kronwell din Brașov. Evenimentul este organizat, în parteneriat, de Iceberg+, Centrul European de Inovare Digitală „Futures of Innovation Technology” (FIT EDIH), Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) și EIT Urban Mobility RIS Hub Romania. Conferința va reuni experți și profesioniști din domeniile inovării digitale și dezvoltării regionale, pentru a discuta provocările și oportunitățile transformării digitale în comunitățile inteligente din țară.

Prima zi a conferinței va beneficia de prezența factorilor de decizie în ceea ce privește politica de digitalizare și inovare a Uniunii Europene și României, intervențiile reprezentanților Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării și ai Autorității pentru Digitalizarea României fiind punctele-cheie de atracție. Cea de-a doua zi a evenimentului este dedicată dezbaterilor privind mecanisme alternative de sprijin și finanțare pentru transformarea digitală a orașelor din România, proiecte pentru sprijinirea comunităților locale și cercetare în domeniile securității cibernetice și inovării în sectorul public.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking, care reprezintă unul dintre cele mai valoroase aspecte ale conferinței. Aceasta va oferi participanților nu doar oportunitatea de a interacționa și de a discuta într-un mediu informal, ci și posibilitatea de identifica potențiale colaborări și parteneriate care să conducă la proiecte și inițiative comune în viitor.

Pentru informații suplimentare și pentru înregistrare, vă rugăm să vizitați pagina dedicată conferinței la https://www.digitalinnovationhub.fit/evenimente/noutati sau să contactați organizatorii la fitedih@iceberg.ro.

Persoanele interesate să participe la eveniment se pot înregistra gratuit la conferință, accesând acest link sau scanând codul QR de mai jos: