Vă invităm să participați la întâlnirea de descoperire antreprenorială, care va fi organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru la Brașov, în data de 04 aprilie 2024, începând cu ora 10:00.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați la întâlnirea de descoperire antreprenorială, organizată în contextul implementării Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Centru, în data de 4 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la Brașov, ”Aula Sergiu T. Chiriacescu” a Universității Transilvania din Brașov, Str. Iuliu Maniu, Nr. 41A, conform agendei atașate.

Scopul acestei întâlniri de descoperire antreprenorială este prezentarea și discutarea condițiilor de accesare a finanțărilor în cadrul Intervențiilor 1.2.1 ,,Participarea IMM și organizațiilor de CDI în structuri, parteneriate și programe de colaborare” și 1.3.1 ”Trecerea de la idee la piață” din cadrul Programului Regiunea Centru 2021-2027 și identificarea de idei de proiecte.

Agenda evenimentului cuprinde prezentarea condițiilor de accesare a finanțării în cadrul celor două intervenții și dezbateri organizate sub forma focus grupurilor pentru identificarea provocărilor în legătură cu condițiile de participare la apelurile de proiecte 1.2.1 și 1.3.1 și soluțiile propuse de dvs. la aceste provocări care să ducă la o creștere a participării potențialilor beneficiari în aceste tipuri de proiecte. Un alt obiectiv al întâlnirii este identificarea și generarea de idei de proiecte finanțabile în cadrul intervențiilor mai sus menționate ale PR Centru sau din alte surse de finanțare.

Cei interesați de participare la eveniment se pot înregistra, până în data de 02 aprilie 2024, prin completarea formularului online care se regăsește la adresa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhSO3-emPmcTcX-2EAURMIpEDrJE9dAlE37X2rGjnRcJG77g/viewform?usp=sharing

Pentru orice alte informații suplimentare legate de eveniment, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0258-818616, int. 433 sau la adresa lucian.docea[@]adrcentru.ro – Serviciul Specializare Inteligentă din cadrul Departamentului Politici Regionale al ADR Centru.

Documente suport